Seuralehti on ilmestynyt - luettavissa nyt myös verkossa!

18.4.2018

Vuoden 2018 seuralehden kansikuva.

110v juhlalehti on nyt valmis ja lähtee jakoon! 22.4. mennessä lehden tulisi olla jaettuna jokaiseen muuramelaistalouteen.

Suoritamme lehdenjakotyön talkootöinä, emmekä jaa lehteä mikäli postiluukussa tai -laatikossa on mainoskielto. Mikäli asut tällaisessa taloudessa ja haluat lehden, laitathan siitä vaikka maininnan oveen/postiluukkuun!

Mikäli lehti ei ole saapunut ensi maanantaihin mennessä. Olethan yhteydessä niin toimitamme toki lehden!

ps. Lehtiä voi napata matkaan myös K-Supermarket Muuramen kassoilta torstaista (19.4.) alkaen! Kiitos kauppias Juha Kuukkaselle ja muille seuralehteen osallistuneille avusta!

Luettavissa verkossa, klikkaamalla tästä. (lehden lataamisessa voi kestää muutama minuutti)