Uutisia

Muuramen Yrityksen perinteiset tanssit Hiekkarinteen lavalla (Hiekkarinteentie 42, Muurame) lauantaina 14.7. klo 19-23. Tahtia iskee Erkki Kotomäki ja Aikapojat-yhtye! Liput tansseihin maksaa 10€, sis. pullakahvit. Paikalla myös kioski, jossa tarjolla mm. makkaraa! Tervetuloa!
Paljon kaivattuja fanituotteita on nyt saatavilla! Klikkaa lisätietoja ja tilaa omasi!
Uudelle Muuramen työväentalolle kokoontui vuoden 1908 huhtikuussa Johan ”Juha” Malisen johdolla ryhmä keskustelemaan hengen ja ruumiin harjoittamisesta. He päättivät perustaa Muuramen työväenyhdistyksen alaisuuteen voimistelu- ja urheilujaoston. 26.4.1908 käydyssä kokouksessa hyväksyttiin Voimistelu- ja urheiluseura Yrityksen laaditut säännöt.
110v juhlalehti on nyt valmis ja lähtee jakoon! 22.4. mennessä lehden tulisi olla jaettuna jokaiseen muuramelaistalouteen.
Toiminnassa lähdetään liikkeelle ihan perusasioista jalkapallon saralla. Perinteiselle höntsäpelille löytyy aina sijaa, tietysti! Mukana toiminnassa on ohjaajia, joilla aikaisempaa kokemusta jalkapallon valmentamisesta.

Muuramen Yritys valittiin hakemusten perusteella seuraksi, joka järjestää kesäkuussa pidettävän Huuhkajat-jalkapalloleirin kaikille alakouluikäisille! Suomen jalkapallomaajoukkueet tunnetaan lempinimillä Huuhkajat (miesten maajoukkue) ja Helmarit (naisten maajoukkue).
Viime sunnuntaina pidetyssä seuran kevätkokouksessa käytiin läpi vuoden 2017 toimintakertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastajien lausunto asianmukaisin toimenpitein.
Huippusuositut Perhefutis ja Nappulaliiga ovat täällä taas. Viime kesänä yli 120 lasta harrasti perhefutiksessa ja nappulaliigassa jalkapalloa! Ilmoittaudu pian mukaan, sillä varsinkin Perhefutiksessa paikat menevät nopeasti!
Viime vuonna pitkän tauon jälkeen pidetyt Hipot osoittautui kaivatuksi tapahtumaksi, siispä Osuuspankki Muurame ja Muuramen Yritys ry järjestävät hiihdot tänäkin vuonna, paikkana Muuramen urheilupuisto (tekonurmi)! Osuuspankki tarjoaa osallistujille lämmintä mehua, paikalla on myös Yrityksen kioski, josta voi ostaa perinteistä kisamakkaraa!
Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 21.11.2017 klo 18 Työväentalolla. Lisäksi käsitellään ja päivitetään seuran säännöt.
2010-syntyneille pojille perustamme oman futisjoukkuueen, joka aloittaa toimintansa jo talvikauden aikana.
Trendilajiksi noussut kuntoilumuoto polkujuoksu tuo mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta vaikka koko perheen voimin. Mahdollisuus on myös haastaa itseään toden teolla!