Uutisia

Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry:n sääntömääräinen syyskokous su 18.11. klo 17 Työväentalolla. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsittelyssä Työväentalon remontti ja seuran sääntöjen päivitys. Kahvitarjoilu.
Toista kertaa järjestetty polkujuoksutapahtuma keräsi mukavasti kansaa paikalle nauttimaan syksystä ja upeista luontomaisemista. Lauantain sateinen ja tuulinen päivä taukosi sunnuntaiksi ja kirvoitti matkaan yhteensä 56 innokasta juoksijaa!
Vuosi sitten Yritys järjesti ensimmäistä kertaa polkujuoksutapahtuman Muuramenharjun upeissa metsämaisemissa. Tänä vuonna tapahtuma saa jatkoa!
Pojat 2010 on syksyllä 2018 perustettava uusi salibandyjoukkue, johon voit nyt ilmoittautua mukaan! Joukkueen perustamiskokous on pian ovella - mukaan voi ilmoittautua niin vasta-alkajat kuin aiemminkin pelanneet.
Mukaan ovat tervetulleita 2009-syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Maksuttomassa koko tapahtumassa kisaillaan hyvässä hengessä, jokainen osallistuja palkitaan!
Huippusuositut säbäkerhot starttaavat vasta lokakuussa mutta paljon on tullut jo kyselyitä tulevasta.
Muuramen Yrityksen perinteiset tanssit Hiekkarinteen lavalla (Hiekkarinteentie 42, Muurame) lauantaina 14.7. klo 19-23. Tahtia iskee Erkki Kotomäki ja Aikapojat-yhtye! Liput tansseihin maksaa 10€, sis. pullakahvit. Paikalla myös kioski, jossa tarjolla mm. makkaraa! Tervetuloa!
Paljon kaivattuja fanituotteita on nyt saatavilla! Klikkaa lisätietoja ja tilaa omasi!
Uudelle Muuramen työväentalolle kokoontui vuoden 1908 huhtikuussa Johan ”Juha” Malisen johdolla ryhmä keskustelemaan hengen ja ruumiin harjoittamisesta. He päättivät perustaa Muuramen työväenyhdistyksen alaisuuteen voimistelu- ja urheilujaoston. 26.4.1908 käydyssä kokouksessa hyväksyttiin Voimistelu- ja urheiluseura Yrityksen laaditut säännöt.
110v juhlalehti on nyt valmis ja lähtee jakoon! 22.4. mennessä lehden tulisi olla jaettuna jokaiseen muuramelaistalouteen.
Toiminnassa lähdetään liikkeelle ihan perusasioista jalkapallon saralla. Perinteiselle höntsäpelille löytyy aina sijaa, tietysti! Mukana toiminnassa on ohjaajia, joilla aikaisempaa kokemusta jalkapallon valmentamisesta.

Muuramen Yritys valittiin hakemusten perusteella seuraksi, joka järjestää kesäkuussa pidettävän Huuhkajat-jalkapalloleirin kaikille alakouluikäisille! Suomen jalkapallomaajoukkueet tunnetaan lempinimillä Huuhkajat (miesten maajoukkue) ja Helmarit (naisten maajoukkue).
Viime sunnuntaina pidetyssä seuran kevätkokouksessa käytiin läpi vuoden 2017 toimintakertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastajien lausunto asianmukaisin toimenpitein.