Uutisia

Huippusuositut Perhefutis ja Nappulaliiga ovat täällä taas. Viime kesänä yli 120 lasta harrasti perhefutiksessa ja nappulaliigassa jalkapalloa! Ilmoittaudu pian mukaan, sillä varsinkin Perhefutiksessa paikat menevät nopeasti!
Seurakoordinaattori Jaakko Kaistinen on vuosilomalla otsikossa mainitun ajan. Puhelinnumero 044-2393903 ei ole tuolloin käytettävissä.
Viime vuonna pitkän tauon jälkeen pidetyt Hipot osoittautui kaivatuksi tapahtumaksi, siispä Osuuspankki Muurame ja Muuramen Yritys ry järjestävät hiihdot tänäkin vuonna, paikkana Muuramen urheilupuisto (tekonurmi)! Osuuspankki tarjoaa osallistujille lämmintä mehua, paikalla on myös Yrityksen kioski, josta voi ostaa perinteistä kisamakkaraa!
Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 21.11.2017 klo 18 Työväentalolla. Lisäksi käsitellään ja päivitetään seuran säännöt.
2010-syntyneille pojille perustamme oman futisjoukkuueen, joka aloittaa toimintansa jo talvikauden aikana.
Trendilajiksi noussut kuntoilumuoto polkujuoksu tuo mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta vaikka koko perheen voimin. Mahdollisuus on myös haastaa itseään toden teolla!
Muuramen Hippo-yleisurheilukilpailut la 26.8.2017 Hippokisat kisaillaan yleisurheilun muodossa urheilukentällä 26.8. klo 11 alkaen. Sarjoja on 2008 syntyneistä aina 2013 syntyneisiin saakka, myös nuoremmatkin voivat osallistua!
Supersuositut salibandykerhot starttaavat poikkeuksellisesti vasta lokakuussa mutta ilmoittaudu mukaan jo nyt nimittäin ryhmät tulivat viime vuonna heti ensimmäisellä viikolla täyteen!
Erkki Kotomäki ja Aikapojat ovat valmiina esiintymään perinteisellä Hiekkarinteen lavalla lauantaina 22.7.
Perinteiset maanantaikisat saava lapset liikkelle joka kesä. Tärkeintä on osallistuminen ja parhaansa tekeminen!
Muuramen Yrityksen 05-salibandypojat esiintyivät edukseen Helsingissä käydyssä Suomen suurimmassa junioriturnauksessa, Helsinki Junior Challengessa. Kahden päivän aikana tahkotut kahdeksan ottelua nostattivat joukkuehenkeä reilusti ja kotiin oli tuomisina nippu pronssisia mitaleita.
Sanomalehti Keskisuomalainen ja Muuramen Yritys järjestävät kesäleirin heti koulutyön tauottua! Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 2004-2009 -syntyneille tytöille ja pojille. KESKISUOMALAINEN KESÄLEIRI 5.-8.6.2017 päivittäin klo 9-14 Muuramen tekonurmella ja urheilukentällä
Nappulaliigan ikäluokat ovat 2010- ja 2011-syntyneet ja Perhefutikseen pääsevät mukaan 2012-2014-syntyneet vanhempineen.