Uutisia

Trendilajiksi noussut kuntoilumuoto polkujuoksu tuo mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta vaikka koko perheen voimin. Mahdollisuus on myös haastaa itseään toden teolla!
Muuramen Hippo-yleisurheilukilpailut la 26.8.2017 Hippokisat kisaillaan yleisurheilun muodossa urheilukentällä 26.8. klo 11 alkaen. Sarjoja on 2008 syntyneistä aina 2013 syntyneisiin saakka, myös nuoremmatkin voivat osallistua!
Supersuositut salibandykerhot starttaavat poikkeuksellisesti vasta lokakuussa mutta ilmoittaudu mukaan jo nyt nimittäin ryhmät tulivat viime vuonna heti ensimmäisellä viikolla täyteen!
Erkki Kotomäki ja Aikapojat ovat valmiina esiintymään perinteisellä Hiekkarinteen lavalla lauantaina 22.7.
Perinteiset maanantaikisat saava lapset liikkelle joka kesä. Tärkeintä on osallistuminen ja parhaansa tekeminen!
Muuramen Yrityksen 05-salibandypojat esiintyivät edukseen Helsingissä käydyssä Suomen suurimmassa junioriturnauksessa, Helsinki Junior Challengessa. Kahden päivän aikana tahkotut kahdeksan ottelua nostattivat joukkuehenkeä reilusti ja kotiin oli tuomisina nippu pronssisia mitaleita.
Sanomalehti Keskisuomalainen ja Muuramen Yritys järjestävät kesäleirin heti koulutyön tauottua! Kesäleiri on tarkoitettu kaikille 2004-2009 -syntyneille tytöille ja pojille. KESKISUOMALAINEN KESÄLEIRI 5.-8.6.2017 päivittäin klo 9-14 Muuramen tekonurmella ja urheilukentällä
Nappulaliigan ikäluokat ovat 2010- ja 2011-syntyneet ja Perhefutikseen pääsevät mukaan 2012-2014-syntyneet vanhempineen.
Pysyykö maila kädessä oikeinpäin? Kiinnostaako hikoilu suositun lajin parissa? Haluaisit harrastaa edullisesti ja laadukkaasti mukavassa ryhmässä?
Päivänvalo ottaa niskalenkin pimeästi talvesta ja pian on aika kaivaa futiskengät esiin! Muuramen Yrityksen suosituin laji on jalkapallo yli 350 harrastajalla.
Vaikka lunta puskee ulkona hiihtoloman kunniaksi, tulee jalkapalloryhmät täyttymään viimeistään kun puiden oksat ovat hiiren korvilla! Kannattaa olla siis ajoissa liikenteessä.
Muuramen Yritys järjesti viikonloppuna kaksi ulkoilmatapahtumaa. Kuutamohiihdot hiihdeltiin vuoden ja Hippo-hiihdot peräti kolmen vuoden tauon jälkeen. Tapahtumat onnistuivat hienosti ja antoivat ymmärtää, että vastaaville on tulevaisuudessakin tilausta!
Ulkoiluviikonloppuna hiihdetään ja ulkoillaan talvimaisemissa. Perjantaina perinteinen Kuutamohiihto ja lauantaina parin vuoden tauon jälkeen kisattava Hippo-hiihto!
Muuramen Yrityksen jäsenmäärä on kivunnut uuteen ennätyslukemaan. Tällä kertaa ylitettiin 900 -jäsenen rajapyykki!
Perinteisin menoin järjestetyt pikkujoulut kokosivat jälleen runsaasti seuramme jäseniä vetämään yhteen kulunutta urheiluvuotta.