Nuorisojaosto

Tervetuloa MuurY:n Nuorisojaoston sivuille!

Tältä sivulta löydät tietoa liittyen Nuorisojaoston toimintaan. Nuorisojaostoon kuuluvat kaikki nuoret (n. alle 25-vuotiaat), jotka toimivat seurassa eri tehtävissä pelaamisen lisäksi. Nuorisojaoston toiminta on sinulle, jos vastaat kyllä johonkin seuraavista kysymyksistä:

Haluaisitko jatkaa harrastamista joko pelaajana tai muussa roolissa? Haluaisitko oppia uusia tietoja ja taitoja, joista on sinulle hyötyä esim. kouluun tai työpaikkaan hakemisessa? Haluaisitko tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja päästä mukaan tekemään tärkeää työtä lasten ja nuorten liikuntatoiminnassa? Haluaisitko kehittää nuorten toimintaa seurassa?

Muuramen Yritys tarvitsee uusia nuoria kykyjä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

• Ohjaajiksi Nappulaliigaan ja Perhefutikseen (ohjattavat 3-7-vuotiaita lapsia, harjoitukset 1krt/vko tekonurmella, touko-kesäkuu ja elo-syyskuu, korvaus 5 euroa/harjoituskerta + varusteita.
  • Ohjaajiksi loma-aikojen liikuntaleireille, korvaus n. 20 euroa/päivä.
  • Apuohjaajiksi pienimpien junioreiden joukkueisiin (toimintaa ympäri vuoden, 1-3 krt/vko, korvaus 5 euroa/harjoituskerta)
  • Pelinohjaajiksi Koulufutistapahtumaan toukokuussa, Nappulaliigaan (4 turnausta kesän aikana), 5v5 ja 8v8 -peleihin (turnauksia/peli-iltoja kesän aikana useita). Korvaus peleistä 5-14 euroa/peli eli noin 15-28 euroa/päivä.

Tehtävistä maksetaan siis pientä korvausta ja lisäksi saat niihin tarvittavan koulutuksen. Mutta ehkä vielä tärkeämpiä ovat ne kaikki hyödylliset tiedot ja taidot, joita voit toiminnassa oppia, sekä tietenkin uusiin ihmisiin tutustuminen ja tärkeiden verkostojen luominen.

Palkkiot laskutetaan sivun alalaidasta löytyvällä Nuorten ohjaajien työlistalla!

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan johonkin yllämainittuun toimintaan, ota yhteyttä esim. sähköpostilla tai puhelimitse MuurY:n seurakoordinaattoriin:

Jaakko Kaistinen
muuramenyritys@gmail.com